Deze website werd speciaal in het leven geroepen om jullie kennis te laten maken met Jennifer Peersmann.

Voor degenen onder jullie die haar nog niet mochten kennen: Jennifer Peersmann is Bijbels archeologe, kinderboekenschrijfster en geeft regelmatig lezingen.

Je komt op deze website heel wat meer te weten over haar leven en werk als archeologe, over haar passie voor schrijven en over de verschillende religieuze ontwikkelingen die ze in haar leven heeft meegemaakt.monte_alban_archeological_site_oaxaca

Om dit alles wat te kaderen geven wij een overzicht van de archeologische expedities waaraan ze heeft deelgenomen en in het bijzonder de expeditie naar Megiddo, een bijzondere archeologische stad in Israël. Op een afzonderlijke pagina wordt deze stad ook in detail besproken.

Er werd ook een speciale pagina gewijd aan archeologie. Op deze pagina kom je te weten waar het woord vandaan komt en krijg je wat informatie mee over de geschiedenis van deze wetenschap.

Natuurlijk mocht er op deze website geen rubriek ontbreken over de Bijbel, dit is immers het boek waar Jennifer Peersmann heel wat inspiratie vond en dat een belangrijke leidraad was tijdens haar studies.

Het bijzondere land Israël, waar zij zoveel tijd heeft doorgebracht, mocht natuurlijk ook niet ontbreken op deze website. Niet alleen de geschiedenis van dit land komt uitgebreid aan bod, maar mocht je plannen hebben om in de voetsporen van Jennifer te treden, worden er ook tal van tips gegeven om haar drommland te ontdekken.

Geniet van deze bijzondere reis naar het beloofde land, en dit samen met Jennifer Peersmann!